Eka blogi Kuvahaaste 2020

Päätin tarttua kivaan haasteeseen; Kuvahaaste - 10 kuvaa vuodelta 2020. Alun alkaen Muuttolintu -blogin haaste, minulle se osui silmään Reissupostauksista. Kuvia selailemalla tuli huomattua, että aikaa on vietetty muuallakin, kuin kotona, vaikka siltä tämä on tuntunut. Vuoden 2020 osalta meiltä peruuntui Islannin matka sekä risteily Miamista ABC-saarille. Aloitetaanpa muistelot! Tämä on mun ihan eka blogi!


1. Vuoden suosikkikuva

Voiko olla parempaa ajatelmaa! Tämä löytyy Tallinnan vanhan kaupungin kaduilta. Näin näihin matkoihin pitää suhtautua. Joskus loppuvuodesta 2020 pohdimme asiaa ja mietimme että entäs jos mekin olisimme satsanneet kaiken tähän vuoteen ja sitten suurin osa olisikin peruuntunut. Haaveilen Hawaijin risteilystä, kun juhlistan 50-vuotis päiviäni. Miehieni mielestä meidän pitäisi mennä sinne "heti kun on mahdollista". Tämän korona on opettanut matkailun suhteen; 

Tallinnan vanhasta kaupungista heinäkuussa.


2. Arjen luksusta

Korona kevät opetti kaikenlaista, ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Vanhempi poika varsinkin innostui keittiöhommista. Tässä valmistui wieninleikkeet, inspiraatio tuli kesän 2019 Euroopan matkasta, jolloin kävimme Itävallassa ja sen päälle sukuloimassa Saksassa. Ja äitikin nautti valmiin pöydän antimista.

Wieninleikkeet valmistumassa


3. Kesäkuva

Koska kesällä jäi aikaa normaalia enemmän, toteutimme 10 vuotta puheissa olleen terassin laajennuksen. Juhannuksena tanssittiin enemmän ja vähemmän tässä 39 neliön terassilla. Suoja-aita on sitten tulevan kesän projektia... jos ehditään. 

Mun terassi


4. Ihana majapaikka

Kaipaan risteilylle! Tällä paatilla seilasimme maaliskuun alussa Dubaista 7 yötä. Qatar jäi kokematta, koska risteilijää ei pääsetetty maihin. Syynä korona ja laivan 1000 italialaista...  

Costa cruises; Costa Diadema


5. Hauska muisto

Keväällä etätöiden parissa kului kahviakin! Testailimme kaikki kaupunkikahvit. Tämä seuloutui yhdeksi suosikiksi. Kohde käymättä, tosin se ei ole seuraavassa 15 kohteen listassakaan.

Yksi suosikeista


6. Herkullinen hetki

Vielä ehdimme juuri ennen äkäisempiä rajoituksia osallistua Hyvinkään viiniklubin pikkujouluihin. Leikkimielisen tietovisan voitto tuli meille ja kaveripariskunnalle. Palkintona oli pienoinen herkkukori.

Hyvinkään viiniklubin pikkujouluista


7. Se ei-niin-hohdokas muisto

Matkustamisen lisäksi kulttuuririennotkin ovat olleet vähissä. Tähän musikaaliin ei ollut paljoa osallistujia; ei edessä eikä takana. Musikaali +, maski -.

Kirka-musikaalissa lokakuussa


8. Rakkaassa seurassa

Raggaassa seurassa Rigassa. Parin yön risteily Siljan kyydissä Latviaan. Riika on tullut nähtyä räntäsateessa, mutta elokuun alussa näytti parempia puoliaan. 


9. Suosikkikuva itsestä

Vuoden viimeinen reissu oli isäni mökille Ii-joen varteen. Jouluaattona ei auttanut muuta kuin käydä kastautumassa. Kylmää oli, mutta kolmesti sen tein. Hyvä minä!

Iijoki 24.12.2020

10. Unohtumaton maisema

Silloin kun maata ei näy.


Kiitos haasteesta. Lähde sinäkin mukaan. 

Kuvahaaste – Ohjeet:

Minkälainen vuosi teillä on ollut? Kerro se kuvin, edellä mainittuihin otsikoihin sopien. Linkkaa Muuttolintu kuvahaasteen lähteeksi, kopioi nämä ohjeet juttusi loppuun ja jos haluat, linkkaa juttusi Muuttolintu -blogin kommenteihin.

Kommentit

  1. Aika mukavasti olet matkoja ja muita mukavia juttuja saanut kuitenkin mahtumaan viime vuoteen tilanteesta huolimatta. Tervetuloa blogimaailmaan ja kiva kun osallistuit! Uusia juttuja odotellessa :) Esim. tuosta risteilystä kuulisin mielelläni lisääkin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Costa Cruisesin risteily Dubaista 29.2.2020

MSC Operan risteily Barcelonasta 14.6.2022

Costa Cruisesin risteily La Romanasta joulukuu 2019